Jövőkép – rendőr ösztöndíj roma hallgatók

Oktatás

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2018-ban is, meghirdette a cigány származású fiatalok rendőrré válásának elősegítését célzó ösztöndíjpályázatát, immáron huszonötödik alkalommal.

Valamennyi középfokú oktatási intézmény nappali tagozatának első, második, vagy harmadik évfolyamos tanulói jelentkezhetnek a meghirdetett támogatás elnyeréséért. A szakiskolák pályázatba bekapcsolódó diákjainak vállalniuk kell az érettségi megszerzését is, tehát tanulmányaik ennek megfelelő további folytatását a szakiskola befejezését követően.

illusztráció - rendőr

Az Országos Rendőr-főkapitányság a középiskolás diákok pályázatához hasonlóan a felsőoktatási intézmények nappali vagy levelező tagozatán tanuló fiatalok részére is meghirdeti az ösztöndíjpályázatot. Ennek a támogatásnak az elnyerésére nappali tagozaton jogi, igazgatási, gazdaságtudományi, műszaki vagy informatikai, orvosi képzési területen tanuló cigány származású fiatalok pályázhatnak.

Részletek és mellékletek: http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/szervezeti-hirek/jovokep-rendor-osztondij-roma-tanuloknak-3

The following two tabs change content below.

Másokat is érdekelhet:

Hozzászólás Facebook fiókkal


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük