Indítson online vállalkozást csak havi bruttó 10.000,- forintért, váljon híroldal tulajdonossá: itt a Településinfó Franchise

Nyissa meg saját Településinfó portálját, ezáltal egy hosszú távú befektetésként működő vállalkozást még ma! Külön csatlakozási díj nincs, a rendszerfenntartási díj csak bruttó 10.000,- forint / hó, azonban az Ön által megszerezhető bevétel ennek többszöröse lehet.

Az Ön bevétele az aloldalakon elhelyezett hirdetésekből származik. Összesen három darab Google Adsense és három darab banner hirdetés kerül elhelyezésre (egy a fejlécben, egy a bejegyzések alatt, négy az oldalsávban), melyek az adott oldal üzemeltetőjéhez tartoznak. Az összes hirdetésből származó bevétel teljes mértékben kifizetésre kerül az adott oldal szerkesztőjének (tehát e feladatkörre jelentkező szerkesztő partnernek).

A havi rendszerfenntartási díj a honlap üzemeltetését és továbbfejlesztését fedezi, cél az egyre jobb szolgáltatás nyújtása, a fejlesztés mellett számos tartalomtípussal és megoldással járulunk hozzá a településinfó minél szélesebb körű megismertetéséhez:

Amennyiben tehát az Ön településén még nincs aloldalunk, úgy lehetősége van szerkesztőként részt venni annak felépítésében, ezáltal elindítva egy online üzletet.

A feladat az adott településhez köthető internetes portál tartalommal feltöltése, begépelése (a tartalmat alapvetően biztosítják a hivatásos szerverek, a település önkormányzata, a Magyar Távirati Iroda, illetve közösségi oldalakon a lakosság). Más, piaci alapokon működő honlapokról szövegeket átvenni az adott oldal hozzájárulása nélkül TILOS, de nem is ez a cél.

Minimum elvárás nincs a posztok mennyiségére vonatkozólag, de ha nincs új tartalom heteken át, akkor nincs látogató, tehát nincs bevétel sem, így kifizetés sincs Önnek.

Az adott oldalon a jogi felelősség az adott szerkesztőé, hiszen feladatát segítséggel, de önállóan látja el, így bár központilag törekszünk a helyes és teljes mértékben jogszerű működésre, személyesen nem tudunk ott lenni minden pillanatban mellette. Tilos például más hírportálokról tartalmakat átvenni az előzetes beleegyezésük nélkül, tilos a felületen 18 éven felülieknek szóló tartalmat publikálni, stb.

A magyar nyelvű, egyszerűsített adminisztrációs felület könnyen kezelhető, melyet előzetesen ki is tud próbálni:

Már működő aloldalaink

Jelentkezés

Töltse ki az alábbi űrlapot és az első két havidíjat tartalmazó számla (bruttó 40.000,- forint) kiegyenlítése után elkészítjük az adott településhez köthető (al)honlapot, Facebook oldalt, és egy válaszlevélben megadjuk a hozzáférési adatokat, innentől Ön már pénzt termelhet a weboldalával.


  GYIK – Gyakran Ismételt Kérdések

  Ha van még olyan kérdés, melyet nem válaszoltunk meg, vegye fel velünk a kapcsolatot!

  A hirdetéseket ki helyezi el a honlapon?

  Akár az alhonlap tulajdonosa, adminisztrátora is elhelyezheti, de természetesen az üzemeltetőt is megkérheti erre. Ennek külön díja nincs, a sikeres együttműködés mindkét fél célja.

  Hogyan érhetem el, hogy legyenek hirdetőim?

  Az elsődleges és legfontosabb, hogy legyen minőségi tartalom, ez lesz az, ami látogatókat hoz. A megfelelő látogatószám és egyéb statisztika birtokában pedig bármely vállalkozás megkereshető egy hirdetési ajánlattal, idővel akár ez a folyamat meg is fordulhat, és maguk a hirdetők fognak jelentkezni (a Településinfó fő honlapja már így működik). Természetesen emellett akár fizetett hirdetéssel is növelhető az oldal látogatottsága, így bővítve az új hirdetők elérésének lehetőségét.

  Hírtartalmak átemelhetőek más honlapokról?

  Vannak olyan központi szolgáltatók, melyek tartalma részben vagy egészben felhasználható, átemelhető. Ide értve az mti.hu-t, police.hu-t vagy a település önkormányzatának honlapját, azonban minden esetben ekkor is ajánlott az adott impresszumot, felhasználási feltételeket vagy egyéb információkat, szabályzatokat átolvasni.

  MTI vagy más hírek átvételekor hogy kell eljárni?

  Erre talán leginkább az adott oldal impresszuma, felhasználási feltétele vagy más írásos anyaga adhat pontos választ, azonban kialakult rendszer szerint csak a címet és a szöveget szokás átemelni, a cikk végére pedig két kötőjel között megadni a forrást (például: – MTI – vagy – police.hu –).

  The following two tabs change content below.

  Másokat is érdekelhet:

  Hozzászólás Facebook fiókkal