Miskolci Egyetemi Állásbörze 2018

👨‍💼 Munkalehetőség

Látogass el 2018. április 11-én a campus színes palettájú Állásbörzéjére és a Szakmai Gyakorlati Börzéjére, ahol egyedülálló lehetőséged lesz arra, hogy közvetlenül találkozz potenciális munkaadókkal, szakmai gyakorlati lehetőséget kínáló vállalatokkal.

A 2018. évi Állásbörzén több mint 70 állásajánlatot vagy egyéb karrierlehetőséget kínáló, közvetítő cég lesz jelen, a Szakmai Gyakorlati Börzén 5 szervezet képviselteti magát.

illusztráció - egyemista

A rendkívüli hasznossággal bíró rendezvények célja, hogy közvetítsék a vállalati igényeket és karrierlehetőségeket, melyek közül – nem csak! végzősként – szemezgethetsz, vagy épp információkat gyűjthetsz a jövőre nézve. Részletes információkat kaphatsz a cégek kiválasztásért felelős szakembereitől, hogy mire is számíts a felvételi eljárások során. Azt is megtudhatod, hogy milyen feltételeknek kell eleget tenned ahhoz, hogy egy adott cégnél dolgozhass.

Tekintettel arra, hogy a későbbi sikeres elhelyezkedés kulcsa a tudatos karriertervezés, erősen ajánlott a részvétel akkor is, ha alsóbb éves egyetemista vagy, hiszen a börze remek lehetőségeket kínál szakmai gyakorlati helyek feltérképezésére, “karrierinformációk” begyűjtésére és tapasztalatszerzésre egyaránt.

Előzetesen tájékozódhatsz a kiállító cégekről a www.uni-miskolc.hu/allasborze oldalain, és a rendezvény hivatalos kiadványából, az Állásbörze Kalauzból is. A rendezvényen lesz lehetőség CV ambulancián, álláskeresési tanácsadáson való részvételre is. A börzén további hasznos kiadványokkal lehet gazdagodni: elérhető lesz az ÁllásStart és a Karrier Plusz.

Feltétlenül hozd magaddal megfelelő példányszámban az önéletrajzodat, amit a felkeresendő standoknál hagyhatsz!

Nyitvatartás: 2018. április 11-én, szerdán 10-16 óráig

Helyszín: a Miskolci Egyetem előcsarnoka, díszaulája

The following two tabs change content below.

Latest posts by Településinfó Admin (see all)


Másokat is érdekelhet:

Hozzászólás Facebook fiókkal


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.