Székely Krisztián üzletember?

Blog

Alábbi levelet küldi körbe egy magyarországi személy a sz…. – kukac – gmail.com címről, de semmi konkrétumot nem ír. Ha valakinek van több tapasztalata az úrral, ossza meg velünk!

Rengeteg internetes keresés után a levél egykori érkezésekor és 2023. márciusában megismételve sem sikerült semmi konkrétumot találni, a név túl általános és a kereső ilyen névvel leginkább egy borsodi futballistát hoz ki, legkisebb jele sincs üzleti, vállalkozási tevékenységnek az esetében. Az e-mail címére egyetlen találat sincs, főleg nem cégbejegyzéshez köthető. Egyéb rendelkezésre álló információk alapján pedig az álmok jelentős része meg se valósult az elmúlt években, vagy épp elhalt már azóta.

Üdvözlöm

Székely Krisztián üzletember, cégvezető, CEO, befektető és marketing szakértő vagyok, számtalan hazai és külföldi weblap tulajdonosa.

Projektjeimet minden esetben egy, maximum két személlyel szerződve hozom létre, tehát minimális team munkával. Nem tartottam sosem szükségesnek, hogy egyetlen – nagy – saját, nagy céget hozzak létre, és ötleteimet ott valósítsam meg, mert mindíg motívált személyeket kerestem a projektekhez, mindig kisebb cégek megalapításával, vagy szerződéses együttműködéssel (pld. vállalkozó esetében)

Keresem legújabb, megbízható partneremet, közös cégalapításhoz, vagy meglévő cégembe vonáshoz (esetleg céghez csatlakoznék).
Elsősorban backend specialistát, valamely programozási nyelv (akár Laravel, akár más) alapos ismeretével.

Három, fejlesztésre váró ötlet vár megvalósításra.
Mind a három alapos piackutatás utáni periódusban van.
A startupokból kettő nemzetközi, egy magyar piacra szánt.

Amennyiben Ön nem egy túlterhelt programozó, és van saját projekt megvalósításához szükséges motívációja, és szívesen venne részt egy – vagy több – startup jellegű, közös projektben, várom szíves válaszát.

Üdvözlettel, Székely Krisztián

(A kiemelt kép illusztráció.)

The following two tabs change content below.

Másokat is érdekelhet:

Hozzászólás Facebook fiókkal


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük