Becherovka Miskolci Farsang – 2019. február 22-24.

Hírek Miskolc

Szerezzen jó élményeket a családdal, barátokkal együtt február 22-24. között a Becherovka Miskolci Farsangon! Koncertek, sztárok, finomságok gondoskodnak arról, hogy több ezer ember szórakozzon majd kiválóan Miskolc belvárosában. Itt lesz a Tátrai Band Charlieval, Takáts Tamás, Deák Bill Gyula, Péterfy Bori, Vastag Csaba, Dér Heni és Gáspár Laci és még sokan mások.

Február 22-24. között ismét hömpölygő tömeg, finom illatok, a színpadokról szóló zene tölti majd meg Miskolc belvárosát. Már délelőttönként is változatos szórakozási lehetőséget kínál a fesztivál, de legfőképpen finom falatokat és italokat.

Az Erzsébet téren és a Városház téren lévő Nagyszínpadon igazi sztáreső lesz, ahol mindenki megtalálhatja kedvencét.

Magyarország legismertebb gitárosa, biztos, hogy felforrósítja majd a hangulatot, az 1989 óta működő Tátrai Band tagjai a legelismertebb hazai muzsikusok közé tartoznak. Pályafutásukat számos aranylemez fémjelzi, és olyan ismert számok, mint a New York, New York vagy a Küszöbön túl.

Színpadra lép egy igazi energiabomba is, az alternatív színházi közeg aktív szereplője, a Nemzeti Színház korábbi színésznője vérpezsdítő koncerttel készül a Farsang résztvevői számára. Péterfy Borit nem szabad kihagyni!

De itt lesz a Paddy and the Rats, Kovács Kati és Csordás Tibi is, valamint a hangulatot fokozza majd Dj. Dominique és Dj. Náksi műsora.

A program együttműködő partnere a Miskolc Belvárosi Gazdaságfejlesztő Klaszter!

The following two tabs change content below.

Másokat is érdekelhet:

Hozzászólás Facebook fiókkal


1 thought on “Becherovka Miskolci Farsang – 2019. február 22-24.

  1. Február 24.- 15:15-órakor, az Erzsébettéren fellép László Attila énekes, zongoraművész, aki már többször énekel nagy sikerrel Miskolcon. Utoljára a Cine Festen
    Április 6.-án újra itt lesz, a Zene Palotában ad koncertet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük