Újabb úriember keres „üzlettársat”, ingyen fejlesztőt konkrétumok nélkül

Gazdaság

Az e-mailben küldött levele alább közölve. Érdekesség, hogy a feladó Vágó István, az aláírás már Gyula, az aláírásban szereplő telefonszám pedig Béla néven van regisztrálva. Jól indul. Persze rögtön kapott egy viszontválaszt, hogy mutasson már néhány most is aktív és sikeres példát az elmúlt 30 évből, amennyiben érdemi válasz érkezik rá, frissítjük a posztot. Ha sose érkezik – mint ahogy ilyen esetekben ez lenni szokott – marad csak az eredeti levél.

Tisztelt XY!

A webfejlesztéshez/webshop készítéshez nem értő – abban elmélyülni nem is kívánó – viszont a kereskedelem, a marketing, az üzletfejlesztés és az üzleti élet egyéb fontos területei vonatkozásában 30+ éves tapasztalattal rendelkező szakemberként valójában nem egy munka elvégzésére keresek webfejlesztőt, hanem egy olyan szakembert keresek, aki hajlandó velem társulni egy üzleti gondolat megvalósításában és sikerre vitelében, cégszerű együttműködés keretén belül (munkamegosztás: üzleti partnerem feladata lenne minden, ami a cég webes megjelenésével kapcsolatos, míg az én feladatom az üzleti kapcsolatok kiépítése és működtetése, valamint a vállalkozás ügyeinek intézése).

Mivel nem értek a webfejlesztéshez/webshop készítéshez, ezért jelenleg azt sem tudom meghatározni, hogy az üzleti gondolat megvalósításához elegendő pl. egy WordPress-alapú felület létrehozása, vagy meg kell vásárolni egy CS-Cart-szerű programot és ezt – ha szükséges – kiegészíteni/fejleszteni, vagy éppen egy teljesen új fejlesztésre van szükség, ezért örömmel venném, ha nyitott lenne egy konzultációra (első körben telefonon, majd – ha úgy alakul – személyesen).

Az üzleti gondolat alapját az Indiában és Amerikában már sikeresen működő kooperatívok (cooperatives) adják, azok működési modelljét „kissé” átdolgozva. A létrehozandó felület – mint egyfajta piactér (marketplace) – a kínálati oldalon termék, vagy/és szolgáltatás értékesítésének közvetítését végezné jutalék ellenében a gyártók/kereskedők és a szolgáltatók számára, ugyanakkor a keresleti oldalon közvetítené a szolgáltatás nyújtására, vagy/és a termék értékesítésre vonatkozó fogyasztói igényeket is ezek felé.

Amennyiben megtisztel érdeklődésével, úgy részletesebben is kifejtem az alapgondolatot.

Köszönettel,
XY

A kiemelt kép csak illusztráció.

The following two tabs change content below.

Másokat is érdekelhet:

Hozzászólás Facebook fiókkal


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük