Segítséget kér a zsákai Jónás család

Zsáka

Lányuk, Evelin írt nekünk, alábbiakban levelét idézzük:

Remélem elolvassa valaki amit kiirok. A családomról lenne szó. Van négy testvérem. Egy 3 éves fiú egy 9 éves kislány és egy 6 éves kislány még egy 15 éves lany meg én.

Anyukám nagyon beteg.

Apukám is beteges.

De anyukám sokkal rosszabb. Szklerózis multiplex a betegsége. Ezelőtt egy hónapja kórházba került Szeptember 5en mert le esett a hemoglobin szintje nagyon. Meg trombózist kapott a lába. Ezt ki kezelték belőle.
De sajnos rosszabb lett az állapota. Kapott egy felfekvést, amit kivágtak neki de nagyon csúnya neki… És hónapok mire begyógyul. A lába részlegesen le bénult. Tehát fekvő beteg lett. És így apukám se tud dolgozni.
Mert ápolnia kell.

Igaz én itthon vagyok, de nem tudok sok mindent segíteni neki. Mert pelenkázni kell forgatni sebet at kötni. Ezt csak apukám tudja csinálni. Apukám mindent megpróbál, hogy jobb legyen nekünk, de sajnos nehezen megy mert ápolnia kell anyát. Apának az összes kis megtakarított pénze elment, amikor anya kórházba volt meg a gyógyszerekre. Így a számlák is itt maradtak.

Mivel mi Zsákán lakunk és itt nem jó az ellátás, Debrecenbe akarunk költözni, hogy anyának jobb ellátást nyújtsunk. De nem tudunk.

Aki tud albérletet azt megköszönnénk. Bármi segítséget elfogadunk. Előre is köszönöm mindent mindenkinek.

(A fotón nem tudtam szerepelni.)

Bankszámlaszám: 61200340-16013843

The following two tabs change content below.

Másokat is érdekelhet:

Hozzászólás Facebook fiókkal


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük