Finom PLACC Xmas Market vásár és Élménypiac

Budapest

Kedves Kereskedők!

December utolsó hétvégéjén karácsonyi Finom PLACC Xmas Market vásárt és Élménypiacot szervezünk Budapest egyik legforgalmasabb belvárosi régiójában, a Kazinczy utcában. A rendezvény helyszíne az undeground kultúrában ismert egyik legfelkapottabb szabadtérrel is rendelkező szórakozóhely, ahol mindig pörög az élet, és a hostelek közelsége miatt rengeteg a külföldi is.

Dátum: 2018 december 19-21-21-22
Nyitvatartás: minden nap 16h-21h
Helyszín: Ellátókert Bp. 7ker Kazinczy u. 48.

Rendezvény: A Finomplacc több éve szervezi belvárosi helyszíneken Magyar kézműves élelmiszerek vásárát. A karácsonyi rendezvény arra a vásárlói igényre jött létre, hogy legyen lehetőség a kedvenc termékekből karácsonyi csomagot vásárolva meglepni a szeretteket is, illetve ismerve a Kazinczy utcaban az ünnepek alatt hömpölygő külföldi csoportokat, kiszolgáljuk őket Magyar kézműves termékekkel.

Reklám: Az eseményre széles körben meghirdetett reklámkapmány készülünk, ezért kérem a segítségeteket abban, hogy jó minőségű képeket küldjetek, illetve aki részt venne a nyereménysorsolós játékban, (karácsonyi termelői ajándékkosár kisorsolásához) annak speciális külön reklámot biztosítva, kérnék minimális termékfelejánlást. Szükséges minden kereskedőtől, hogy állítsatok össze karácsonyi válogatást a termékekből, mert ezek bekerülnek a hirdetésekbe. Bár a környék is tömve van, a reklám miatt nagy látogatottságú esemény várható.

Termékek: Kézműves élelmiszerek (chili, sajt, füstölt, lekvár, szörp, tészták, mézeskalács, méz, gesztenye, karácsonyi sütemény: beigli!, stb), kézművesek korlátozott számban, italok: borok, sörök, pálinkák csak palackozott kivitelben (kostoltatás mehet, de italt mérni nem szabad) édességek korlátlanul 🙂

Install: saját sátor, asztal, vagy előre leegyeztetett installáció ami illeszkedik a rendezvény hangulatához
Árak: 5000 Ft+ áfa/m/nap
Dekoráció: Megkérünk minden kedves Kereskedőt, hogy az installációját maga dekorálja a karácsonyi hangulathoz igazítva.
Parkolás: a helyszínnel szemben lévő magánparkolóba tudunk korlátozott számban előre leegyeztetve pár darab parkolóhelyet biztosítani, ez is fizetős.

A rendezvényre korlátozott számban tudtok jelentkezni, érkezési sorrendben tudunk helyeket biztosani, azonnali szerződéssel. Írjatok pls!

Üdv,
Jeszenszky Melinda
06 20 328 9277

The following two tabs change content below.

Másokat is érdekelhet:

Hozzászólás Facebook fiókkal


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük