Burger II Blues II BeerFest – 2019.08.23-25 – Bikás Park

Budapest

2019. augusztus 23-25 között kerül megrendezésre a Burger II Blues II BeerFest a 11. kerületi Bikás Parkban.

A rendezvény tematikája bemutatni a burgerek világának sokszínűségét, megmutatva az extra különlegességeket is jó sörökkel kísérve. Az eseményen résztvevő zenekarok a hazai blues kiemelkedő képviselői, a modern és az idősebb generációt is kiszolgáló tematika szerint.

Programok – rengeteg interaktív gyermekjáték: vizi zorb, légvár, dodgem, jumping, billiárdfoci, gyermekjátszóház, arcfestő, bika rodeó, kocsmai játékok, koncertek, gyermek bábszínház, stb..

Fellépők: Takáts Tamás Blues Band, Fekete Jenő & Horváth Misi, Gál Csaba Boggie, Voodoo Papa, Poplesz, Moonshine Bros, Redbreast Wilson

Gasztró: A rendezvényre várják minden olyan kereskedő jelentkezését, aki minél speciálisabb burgerrel tud készülni. Szeretnének hajmeresztő ötleteket is: halas, vegán, édestésztás, stb. változatokban is! Sörökben jöhet kraft, nagyüzemi, kézműves!

A 11. kerületnél fókuszban van a környezetvédelmi tudatosság, ezért azok a kereskedők, akik újrahasznosítható poharakat és egyéb eszközöket használnak, előnyt élveznek az elbírálásban.

Hivatalos esemény: https://www.facebook.com/events/2257795864298517/

The following two tabs change content below.

Másokat is érdekelhet:

Hozzászólás Facebook fiókkal


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük