Az egészség tanulható – XIV. Bogácsi egészségnapok

Bogács

Az egészség tanulható címmel szervezik meg a XIV. Bogácsi egészségnapokat 2018.07.14-én és 2018.07.15-én, a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdőben. A rendezvény házigazdája, a nemzet rozmárja és jógaoktatója, Schirilla György.

A strandra látogatók a házigazda irányításában jógázhatnak. Szombaton a kora délutáni programok között mesetorna, zumba, és aquafitnessz is szerepel. Találkozhatnak Katus Attila világbajnok aerobic edzővel, aki életmódtanácsokkal fogja ellátni a látogató közönséget. Késődélután a gyermekek a vízidiscot élvezhetik, a felnőttek pedig a késő esti órákban éjszakai fürdőzésen vehetnek részt.

A vasárnapi programsorozat vízifitnesszel, és szintén jógával indul. Jóga után szintén hasznos tanácsokat kaphatunk, melyeket otthon is kamatoztathatunk a későbbiekben. Vasárnap délután az újraélesztésről tanulhatnak a vendégek, valamint a gyakorlatban, bábun is kipróbálhatják a folyamatot. Délután A Szenczi Dance Klub műsorát nézhetik, valamint a kisebbeknek vízidiscó, felnőttek pedig éjszakai fürdőzést szerveznek.

Ments meg 3 életet címmel vasárnap délután 14:00-17:00 óra között véradást is tartanak a programsorozat ideje alatt. A véradáshoz személyi igazolvány, lakcímkártya, és a TAJ kártya szükséges. Véradás alőtt bőséges folyadék, és táplálék bevitelét javasoljuk.

A részletes programsorozat itt tekinthető meg:

The following two tabs change content below.

Másokat is érdekelhet:

Hozzászólás Facebook fiókkal


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük