A Seuso-kincs Miskolcon (2018.02.27-03.18)

Miskolc Programajánló

A Seuso-kincs 2017. október 29-én a Magyar Nemzeti Múzeum szervezésében országos körútra indult, ennek keretében február 27. és március 18. között Miskolcon a Herman Ottó Múzeumban lesz megtekinthető az egyedülálló leletegyüttes.

illusztráció - antik készlet

A várható nagy érdeklődésre való tekintettel a Herman Ottó Múzeum önálló weboldalt hozott létre a SEUSO-tárlat számára, ami az alábbi linken érhető el: www.seusomiskolc.hu.

A kiállítás látogatási rendje és szabályai számos ponton eltérnek a korábban megszokottaktól, amelyről a tárlat hivatalos weboldalán tájékozódhatnak.

A tárlat szervezői felhívják az érdeklődők figyelmét az előzetes regisztráció lehetőségére, amellyel elkerülhető a hosszas sorban állás.

A múzeum ügyfélszolgálatot is működtet, amely hétfőtől péntekig 8-16 óra között várja az érdeklődők hívásait, fogadja az e-mailen érkező kérdéseket, vagy a személyes megkereséseket.

Nyitva tartás

2018. február 27. – március 18. között a hét minden napján 9.00 – 21.00 óra között

Jegyárak

Felnőtt (teljes árú) jegy: 600,- forint / fő

Múzeumpedagógiai jegy (a megváltott belépőn felül): 200,- forint / fő

Tárlatvezetés díja (a megváltott belépőn felül): 400,- forint / fő (az előre meghirdetett időpontokra vagy előzetesen lehet jelentkezni, csoportlétszám maximum 35 fő)

Részletes tájékoztató ide kattintva érhető el.

(a kép csak illusztráció)

The following two tabs change content below.

Másokat is érdekelhet:

Hozzászólás Facebook fiókkal


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük