Pályaválasztási felmérés hallgatóknak, nyereményjátékkal egybekötve

Hírek

Ha diák vagy, kérünk, vegyél részt egy kutatásban, hogy jobban megértsük pályaválasztási elképzeléseidet. Az online kérdőív kitöltésével egy nemzetközi kutatáshoz kapcsolódsz (GUESSS 2018), amely az egyetemi-főiskolai hallgatók vállalkozói attitűdjét méri. Az eredmények tökéletesíthetik a nektek nyújtott egyetemi szolgáltatásokat és a fiatal vállalkozókat érintő támogatásokat.

A kitöltők között (akik a kérdőív végére is elérnek) az ICO Zrt. jóvoltából kisorsolunk 3 db prémium Parker tollat egyenként 29 900 Ft értékben, valamint 10 db Moleskine ajándékcsomagot egyenként 5 500 Ft értékben (http://www.ico.hu/termekek/uzleti-ajandekok/). Ezen felül a Codecool a képzésére jelentkező és felvett kitöltők közül az első három jelentkezőnek a honlapján elérhető aktuális árakból 150 000 forintos tandíjkedvezményt ajánlott fel (https://codecool.hu/).

A kérdőív kitöltése 15-20 percet vesz igénybe. A részvétel önkéntes, az adatokat titkosan kezeljük, és csak összesítve használjuk fel. Mind az alkalmazott szoftver (Qualtrics), mind a lekérdezés során alkalmazott gyakorlatunk megfelel a legfrissebb általános adatvédelmi szabályoknak (GDPR).

A kérdőív az alábbi linkre klikkelve (CTRL+kattintás) érhető el: https://tinyurl.com/guesss-hun

Ha többet szeretnél megtudni a GUESSS-ről, fordulj Sáfrányné Dr. Gubik Andreához (getgubik-kukac-uni-miskolc.hu) vagy Dr. Farkas Szilveszterhez (farkas.szilveszter-kukac-uni-bge.hu), vagy látogass el a kutatás honlapjára: http://www.guesssurvey.org/.

A kérdőív kitöltését köszönjük!

The following two tabs change content below.

Másokat is érdekelhet:

Hozzászólás Facebook fiókkal