Start Me Up – Gondolj egy nagyot!

Gazdaság

Van egy ötleted, amivel valós üzleti fájdalomra adnál megoldást? Vagy a haverokkal azon agyaltok, hogyan tudnátok egy menő és formabontó vállalkozást csinálni? Vagy úgy érzed, hogy minden felmerülő problémára van egy jó megoldásod?

Gyere el november 28-29-én a Start ME Up! Ötletversenyre, amelyet a Bay Zoltán Kutatóintézet, a BNL Start Inkubátorház, az INPUT Program és a Miskolci Egyetem hoztak össze, a helyszín pedig a BNL coworking tér a C/2-es épületben!

A Start ME Up! egy kétnapos esemény. Az első nap felkészítünk, hogyan is érdemes egy ötletnek nekifogni, megtervezni, összerakni…ja, és eladni akár vevőknek, akár befektetőknek. Mindebben vezető magyar cégek képviselői, üzleti befektetők, marketing guruk lesznek segítségedre. A nap végére a pitchelést is átvesszük. Vagyis, rengeteg olyan dologról fogsz hallani, ami segít abban, hogy a másnapi ötletversenyen helytállj hogyan add el az ötleted és hogyan vidd sikerre a majdani vállalkozásod.

A második nap egy ötletverseny, ahol csapatban, egy „üzleti kihívásra” kell megvalósítható, piacképes megoldást kidolgoznotok, egy szakmai mentor segítségével. A kidolgozott ötletet pedig a nap végén egy zsűri előtt kell pitchelnetek. Az első három helyezett értékes ajándékokban részesül!

https://otletverseny.startmeup.hu/

The following two tabs change content below.

Másokat is érdekelhet:

Hozzászólás Facebook fiókkal


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük