Jobbik: Budai Gyula megerősítette a Fidesz korruptságát

Blog

A Jobbik szerint Budai Gyula volt korrupcióellenes kormánybiztos Heti Válasznak adott interjúja megerősíti, hogy a „Fidesz korrupciós mechanizmusokra épül”.

Gyöngyösi Márton, az ellenzéki párt parlamenti képviselője csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, Budai Gyula a napilap legfrissebb számában gyakorlatilag elismerte a fideszes korrupciót, amikor Andy Vajna kaszinóüzemeltetési gyakorlatával összefüggésben örömét fejezte ki, hogy már nem korrupcióellenes kormánybiztos.

Míg a Fidesz választási kampányában elszámoltatásról beszélt, addig a valóságban a „szociálliberális elődjeit is túlszárnyalva” folytatja a korrupciót – fogalmazott a jobbikos politikus, aki megjegyezte: szeretnék, ha a kormánypárt ezúttal nem „Kovács Bélázással”, hanem a korrupció ellen tett érdemi lépésekkel válaszolna.

Gyöngyösi Márton ismételten felvetette Vona Gábor Jobbik-elnök azon korábbi javaslatát, hogy az Országgyűlés fideszes vezetéssel hozzon létre egy bizottságot, amely a kémkedéssel gyanúsított Kovács Béla jobbikos EP-képviselő ügyével foglalkozik, valamint ezzel párhuzamosan egy másik, jobbikos vezetésű testületet, amely „Orbán Viktor és körének meggazdagodását, valamint más korrupciós mutyikat tárná fel”.

A Jobbik szerint erre azért is nagy szükség lenne, mert a korrupció nagyon sötét árnyékot vet a politikára és rengeteg embert üldöz el az országból.

– Budapest, 2016. február 4., csütörtök (MTI) –

The following two tabs change content below.

Másokat is érdekelhet:

Hozzászólás Facebook fiókkal


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük