Illegális bevándorlás – Feltehetően egy vonat tetején akart Magyarországra szökni egy migráns Szerbiából, meghalt

Blog

Halálos áramütés érte pénteken a szabadkai vasútállomáson azt a migránst, aki feltételezhetően a Szerbiából Magyarországra tartó nemzetközi vonat tetejére felkapaszkodva akart az Európai Unióba jutni – értesült nem hivatalos forrásból az MTI tudósítója.

A 25-30 év körüli férfi – a helyi sajtó beszámolói szerint – akkor halt meg, amikor a nemzetközi vonat tetejéről megpróbált átugrani egy tehervonat tetejére. A férfi valószínűleg azért akart átjutni a másik vonatra, mert felfedezték rejtekhelyét.

Egyelőre sem a rendőrség, sem a helyszínelők nem kommentálta az esetet.

Illegális bevándorlás - Halálos áramütés ért egy migránst Szabadkán
Szabadka, 2016. február 12. Egy 25 és 30 év körüli migráns férfi holttestét készülnek leereszteni egy tehervagon tetejéről a szabadkai vasútállomáson 2016. február 12-én. Az áldozatot menekülés közben érte a halálos áramütés, amikor felmászott egy tehervonatra. MTI Fotó: Molnár Edvárd

Szabadka a Szerbiából Magyarországra tartó nemzetközi vonat utolsó megállója az Európai Unió előtt, a Budapestre tartó vonat csak a helyszínelés után tudott elindulni.

A migránsok az utóbbi napokban nagyobb számban ismét megjelentek a szerb-magyar határon, több helyen is megrongálták a határzárat, és azon lyukat vágva próbáltak meg átjutni Magyarországra.

– Belgrád/Szabadka, 2016. február 12., péntek (MTI) –


Kapcsolódó

kamion-arpi
Videó – Árpi kivasalt volna pár migránst a kamionnal
Árpi kivasalt volna pár migránst a kamionnal, csak úgy ugráltak előle! Franciaország, Calais a kikötő felé vezető úton – A kissé mocskos szájú kamionos Árpi videóját láthatjuk alább, amiből kiderül honnan is ez a sok indulat és káromkodás. 4:20-tól kifejezetten ajánljuk. tovább »

The following two tabs change content below.

Másokat is érdekelhet:

Hozzászólás Facebook fiókkal


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük