Heti horoszkóp

Blog

Tekintse meg heti horoszkópját a Hunfoglaló oldalán minden héten hétfő reggel!

Kos

Hétfőn valahogy nehezen indulhat be számodra a hét, és kisebb-nagyobb mértékben ez határozhatja meg a többi napodat is. A pároddal támad egy-két ötleted a kikapcsolódásra.

Bika

A hét folyamán próbálsz minél több alkalmat találni a kikapcsolódásra, erre pedig az alvásból veheted el az időt, aminek hatására azonban hétvégére a szokásosnál fáradtabbnak érezheted magad. Arra kell ügyelned, hogy ne költekezzed túl magad a héten. Még nincs párod? Ezen a héten hajlamos lehetsz teret adni az irigy gondolatoknak, azonban ezzel csakis magadnak árthatsz.

Ikrek

A hét elején úgy tűnhet, hogy nem sok jót várhatsz az elkövetkező napoktól, azonban a második felétől már jobban alakulhatnak a dolgaid, olyannyira, hogy a szokásosnál nyitottabb lehetsz a társasági programokra. Új kiadásaid keletkezhetnek, azonban a párod apró figyelmességei mosolyt csalhatnak az arcodra. Nincs még melletted a nagy Ő? Lehet, hogy nem is szeretnéd most, hogy így legyen, legalábbis nem úgy, ha közvetítenek neked.

Rák

A hét elején a feletteseiddel való kapcsolataidban feszültségek jelentkezhetnek. Ez megnehezíthet abban, hogy meggyőzd őket ötleteiddel. Még nincs párod? Ezen a héten hajlamos lehetsz teret adni az irigy gondolatoknak, azonban ezzel csakis magadnak árthatsz.

Oroszlán

Hétfőn valahogy nehezen indulhat be számodra a hét, és kisebb-nagyobb mértékben ez határozhatja meg a többi napodat is. Amennyiben párkapcsolatban élsz, elképzelhető, hogy a közös programotok közelsége okozza ezt a jókedvet. Szingliként azon törheted a fejed már a hét elején, hogy milyen programokat tervezz hétvégére.

Szűz

A heted harmonikusan telhet, ha sikerül megtalálnod az egyensúlyt a munka és a kikapcsolódás között. A rokonsági körödben egy kis nézeteltérés támadhat a hét közepén, amit még frissen el lehet hárítani. Ne várd meg, míg elmérgesedik a dolog. Amennyiben az utóbbi időben feszültség jellemezte a párkapcsolatodat, ez a hét bolygóhatásai kedvezően hatnak a megbékélésre, a félreértések tisztázására. Lepd meg kedvesed valamilyen kedves ajándékkal.

Mérleg

A hét elején úgy tűnhet, hogy nem sok jót várhatsz az elkövetkező napoktól, azonban a második felétől már jobban alakulhatnak a dolgaid, olyannyira, hogy a szokásosnál nyitottabb lehetsz a társasági programokra. A pároddal támad egy-két ötleted a kikapcsolódásra.

Skorpió

Szuper ötleteid vannak, felkészült vagy, mégis egy pillanat alatt el tudnak bizonytalanítani a munkatársaid. De legbelül mit érzel? Tényleg jók az ötleteid? Akkor nyomd végig, győzd meg őket. Valahogy mindenki érzékenyebb a munkahelyeden, sok lesz a sértődés, a veszekedés, beszólogatás. Tipikusan olyan a hangulat, amikor még a klíma beállításán is összekaptok. Ha párkapcsolatban vagy, ne aggodalmaskodj annyit, hiszen nem biztos, hogy valódi okod van rá. Ha nincs társad, a kimozdulások révén nőhet az önbizalmad.

Nyilas

A hét során egy pozitív hír juthat a tudomásodra, ez lehet akár egészen kicsi is, mindenesetre jobb kedvre deríthet majd. Új kiadásaid keletkezhetnek, azonban a párod apró figyelmességei mosolyt csalhatnak az arcodra. Nincs még melletted a nagy Ő? Lehet, hogy nem is szeretnéd most, hogy így legyen, legalábbis nem úgy, ha közvetítenek neked.

Bak

Talán ijesztő lesz, hogy a főnököd fura kérdéseket tesz fel neked is, meg a többieknek, sőt be is hívhat magához. Ne aggódj, talán neki kell a vezetők felé beszámolót készítenie, vagy lesz egy kis szervezeti átalakítás, de az sem most. A hét elején a bolygóállások arra késztetnek, hogy minden olyan dolgot, ami akadályt gördített eddig párkapcsolati boldogságotok útjába, egy legyintéssel söpörd el magatok elől. Amennyiben feszültségek voltak az utóbbi időben partnered és közted, a hét közepén nagyon kedvezően hatnak a csillagok, hogy megbeszéljék a vitás kérdéseket és rendbe tegyétek kapcsolatotokat.

Vízöntő

Szuper ötleteid vannak, felkészült vagy, mégis egy pillanat alatt el tudnak bizonytalanítani a munkatársaid. De legbelül mit érzel? Tényleg jók az ötleteid? Akkor nyomd végig, győzd meg őket. Egy családtagodnak segítségre lehet szüksége, amit szerencsére meg tudsz is adni neki, és hálás lehet érte. A kapcsolatodban egyre nagyobb szükségét érezheted a változásnak, ám előbb meg kell fogalmaznod magadban, hogy mit is akarsz másképp. Ha még nincs párod, hajlamos lehetsz inkább a pihenést, mint az ismerkedést választani.

Halak

A hét elején úgy tűnhet, hogy nem sok jót várhatsz az elkövetkező napoktól, azonban a második felétől már jobban alakulhatnak a dolgaid, olyannyira, hogy a szokásosnál nyitottabb lehetsz a társasági programokra. Arra kell ügyelned, hogy ne költekezzed túl magad a héten. A pároddal nem mindenben érthettek egyet mostanában, de ezek nem valószínű, hogy komoly veszekedések lesznek. Ha még nem találtál társra, ezen a héten több bókot is begyűjthetsz.

The following two tabs change content below.

Másokat is érdekelhet:

Hozzászólás Facebook fiókkal


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük