Facebook Travel: valóság vagy kamu?

Blog

Balázs Zoltán, aki magát a Facebook Travel CEO-jának nevezi, nem oly rég hozott létre egy csoportot Facebookon Facebook Travel névvel. A csoport létszámát szabálytalan nyereményjátékkal és valószínűleg kamu nyereménnyel kívánja feltornázni.

A csoportban folyamatosan oszt meg olyan posztot, mely egy iPhone 6S mobiltelefont ábrázol, azzal a szöveggel, hogy a nyereményjáték feltételeit teljesítők között kerül kisorsolásra 2016. augusztus 31-én 22 órakor.

facebook-travel-1

facebook-travel-2

Természetesen nincs meg a kisorsolandó telefon, ezért inkább más honlapokról lopja össze a képeket a posztokhoz. Az egyik képet konkrétan a mobilarena.hu honlapjáról, a másikat pedig nem tudni pontosan, mert az több oldalon is megtalálható.

facebook-travel-kamu-1-mobilarenahu

facebook-travel-kamu-2

Balázs Zoltán Facebook profilja: https://www.facebook.com/balazszoltan.eu

2016. augusztus 31-én 22 órakor okosabbak leszünk, hogy egy újabb remek lehúzásnak voltunk szemtanúi, vagy valaki örülhet egy közel 300 ezer forintos telefonnak. Mondjuk, hogy miből állja a készüléket, ha egy normális honlapja sincs, nem tudni.

Frissítés – 2016.08.30.

Egyes kommentekből nagyon jól látszik az így szerzett „minőségi” követőtábor, egy egyszerű kérdésre nem tudnak értelmesen válaszolni, csak az „osztva” szöveget hajtják.

facebook-travel-minoseg-osztva

Frissítés – 2016.09.07.

Eltelt egy hét, semmi látszatja nincs a nyertesnek, bár publikált korábban egy nevet, mint nyertest, de már nem érhető el ez a komment, valószínűleg kamu volt az is.

Erre még rájön az is, hogy semmi információ nincs arról, hogy mi a nyeremény. Egyszerűen ez NINCS LEÍRVA. Posztol egy-két nagyértékű termékről készült képet, de azt sehol nem írja, hogy a nyereményjáték nyertese mit kap. Tehát lényegében van nyertes, csak nyeremény nincs, hisz nem is hirdetett nyereményt, ezért bele se lehetne kötni. Ennek ellenére a sok hülye vélhetően félreérti, és azt hiszik, nyernek is valamit… Idióták.

Kapcsolódó

https://www.hunfoglalo.hu/kultura/ujabb-kamu-nyeremenyjatek-agyhalottaknak-mobilhaz-centrum/

The following two tabs change content below.

Másokat is érdekelhet:

Hozzászólás Facebook fiókkal


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük