Site icon ℹ️ Településinfó

Eladó 67 nm-es, 1 + 3 szobás lakás Budapest XI. Gazdagréten

Eladó egy 67 nm-es, 1 nappaliból és 3 félszobából álló, szinte azonnal költözhető ingatlan teljes értékű (beépített) erkéllyel. Hatodik emelet, szemközt egy bölcsőde, óvoda, iskola, így a kilátás is megfelelő és nem a szomszéd építményre néz (hátsó ablakok igen, bár ott fás rész választja el a két épületsávot). Az alaprajz fotó előtt és után kétfajta berendezés látható, az aktuális bútorzatot az utóbbiak jelölik.

Előre egyeztetve bármikor megtekinthető, akár hétvégén is.

Előnyök:

Akár a komplett berendezéssel, mely jelentős része 2020-21-ben lett vásárolva, tehát hűtő, mosógép, stb. garanciális.

Fenntartási költségek havonta:

Eladás oka: kisgyermek miatt vidékre, nagyszülőkhöz, dédszülőkhöz közel költözés.

A hirdetést megosztók között értékes nyereményeket sorsol ki a sorsolási bizottság.

Kizárólag ingatlanosoknak:
Ingatlanosok megkeresését NEM kérem, ugyanis bár korábban itt is leírtam, csak akkor jelentkezzenek, ha nem adatbázis-növelés a cél, hanem tényleg van olyan érdeklődője, akivel egy héten belül tudunk is találkozni, mégis millióan megkerestek, hogy ígérni nem tudnak semmit, a jövőt nem látják, de szívesen felajánlanák a szolgáltatásaikat, segítenének eladni, blablabla. Nettó adatbázisépítés a cél, és tovább rontja a szakmájuk megítélését a sok hazugság, például ÜgyfeleimPontIlyetKeresnek vagy hogy hetente három szórólap van a postaládában PontIttKeresekIngatlant szöveggel. Rendkívül amatőr marketing, ráadásul brutál sok szemetet termel feleslegesen, bízom benne, hogy hamarosan leszokik róla a szakma.

The following two tabs change content below.
+36706081384 Az árak fixek, csere nem érdekel, termékek esetében a postázás lehetséges a postázási költséggel növelt összeg előre utalásával. Személyesen megtekinthető és átvehető Budapest XI. kerület Gazdagrét környékén előre egyeztetett időpontban.

Másokat is érdekelhet:

Hozzászólás Facebook fiókkal


Exit mobile version